keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Markon keittiössä

Markon keittiön kaapista löytyy lähes aina makaroneja, kaurahiutaleita, kuivattuja herneitä ja jauhoja.





Tänään Marko syö puuroa. Puuron loput hän laittaa sämpylöihin.


Huomenna hernekeittoa.


Sitten hernekeiton lopusta ja puurosta tehdään pihvejä.



Puurosta ja jauhoista saa hyviä sämpylöitä.



Parin pikkukaupan roskiksista löytyy usein salaattia ja tomaattia.


Jättimarkettien roskiksissa olisi vaikka mitä, mutta ne ovat laittaneet roskiksensa lukkojen taakse.



Tänään roskiksesta löytyi salaattia, avokadoja ja vuohenjuustoa.




Markon ja Möykyn romanttisella illallisella on tarjolla grillattuja vuohenjuustovoileipiä, avokadosalaattia ja sitä parempaa erää sekahedelmäkiljusta.